Navnenyt

Fejring af 10 års dedikeret service hos Auto Group Nordvest

I dag fejrer Auto Group Nordvest en markant milepæl, idet vi anerkender Jesper Thraentoft for 10 års dedikeret og eksemplarisk service som karrosseritekniker.

Siden han begyndte hos os som nyudlært den 2. juni 2014, har Jesper været en uvurderlig del af vores team og har bidraget betydeligt til vores succes og omdømme i branchen. Jesper har gennem årene udvist en enestående evne til at håndtere komplekse reparationer og vedligeholdelsesopgaver med stor præcision og omhu.

Denne præcision og omhu kan spores tilbage til hans tidligere karriere som kunstskøjteløber gennem 12 år, hvor disciplin og detaljefokus var afgørende for succes. Hans tekniske ekspertise og sans for detaljer har sikret, at utallige køretøjer er vendt tilbage til vejen i topform, hvilket har medført mange tilfredse kunder. Ud over hans tekniske færdigheder er Jesper også kendt for hans teamwork, positive attitude og altid et smil på læben. Han har altid været villig til at dele sin viden og erfaring med kollegerne, hvilket har skabt en samarbejdsvillig og lærerig atmosfære på arbejdspladsen. Jesper har også vist en stor vilje til at udvikle sig i bilbranchen, hvor der er fuld fart på hos de forskellige mærker som Audi, VW, Skoda og Cupra.

De nye og større krav fra fabrikkerne om, hvordan bilerne skal repareres, blandt andet med lim og nitning, samt forsikringsselskabernes stigende krav til reparationerne, kræver, at vi som reparatører holder os opdateret med de nyeste metoder. Vi ser også en stigende opmærksomhed på grøn omstilling fra forsikringsselskabernes side, hvilket kræver mere bæredygtige og miljøvenlige løsninger i vores arbejde.

Jesper har været med til at implementere disse nye bæredygtige metoder i vores daglige praksis og har dermed været med til at positionere Auto Group Nordvest som en ansvarlig aktør i den grønne omstilling.

Gennem årene har Jesper opbygget et godt samarbejde med de forskellige taksatorer og er respekteret for sin faglige kunnen og professionalisme. Efter så mange år i branchen er han en højt anerkendt figur, både internt og eksternt. “For os er Jesper mere end bare en medarbejder; han er en essentiel del af Auto Group Nordvest-familien. Hans engagement og arbejdsindsats har spillet en central rolle i vores virksomhedens vækst og succes. Jesper har altid mange bolde i luften og formår at få det hele til at løbe rundt på pladeværkstedet,” udtaler Peder, værkfører hos Auto Group Nordvest.

Vi ser frem til mange flere år med Jesper på holdet og ønsker ham et stort tillykke med dette velfortjente jubilæum. Tak for din hårde arbejde og dedikation gennem årene – vi er stolte af at have dig med på rejsen.

Kommentarer