Navnenyt

Herning Kommune får ny erhvervs- og uddannelseschef

Foto: Herning Kommune

Fra 1. juni hedder Herning Kommunes erhvervs- og uddannelseschef Morten Stamm Mikkelsen. Herningenseren tiltræder i en stilling, hvor kommunens fokus på erhverv og uddannelse styrkes yderligere.

Herning Kommunes nye erhvervs- og uddannelseschef hedder Morten Stamm Mikkelsen. Den 41-årige herningenser tiltræder stillingen 1. juni 2022. Han kommer fra et job som indlandschef i Danmarks Radio. Før DR har han blandt andet arbejdet som vært og journalist på TV Midtvest, været selvstændig inden for kommunikation og været med til at løbe et iværksætterprojekt i gang.

– Jeg glæder mig helt vildt. For mig er Hernings DNA modet til at tænke stort og nyt og gøre noget ved det. Den DNA vil jeg lægge mig i selen for at understøtte, så virksomheder og uddannelsessteder får de bedste vilkår for at udvikle sig mod nye mål og nye udfordringer, siger Morten Stamm Mikkelsen. 

Han overtager stillingen fra Henrik Kjeldsen, som 1. april tiltrådte som direktør for EuroSkills 2025. 

Styrket fokus på erhverv og uddannelse

Skiftet i chefkontoret er også en anledning til at ændre stillingens vægtning, så der fremover bliver endnu mere fokus på at arbejde med erhverv og uddannelse.

– Erhvervs- og uddannelsesområdet har i mange år været centrale politikområder, og fokus er skærpet på de områder i det nye byråds pejlemærker. Den politiske prioritering følges nu op administrativt med en skærpelse af chefstillingen, siger Jørgen Krogh, direktør for By, Erhverv og Kultur ved Herning Kommune. 

Første store opgave bliver at færdiggøre den erhvervsstrategi, som der netop nu arbejdes på.

Herning Kommunes nye erhvervs- og uddannelseschef er født og opvokset i Herning, og han bor i Lind med sin kæreste og deres to børn. For Morten Stamm Mikkelsen var det afgørende, at han kan få lov til at arbejde for udviklingen i sin hjemkommune.

– Som herningenser har jeg det meste af mit liv fulgt Hernings udvikling og handlekraft og haft glæde af alle mulighederne. Nu glæder jeg mig til også at bidrage til udviklingen, siger Morten Stamm Mikkelsen.

Kommentarer