Kultur

Løb foråret i møde i Herning

Søndag den 3. april løbes foråret i møde til alletiders Forårsløb med Herning Løber. Det sker med udgangspunkt fra Herning Atletikstadion med ruter ud til det naturskønne Lillelund Engpark.

Alle kan være med uanset alder, niveau, om man er til gang eller løb, om man er hurtig eller langsom.

Der tilbydes følgende ruter:

• 1,5 km børneløb
  • 5 km løb eller gang
  • 10,1 m løb eller gang
  • ½ maraton kun løb (Mulighed for early start til de der selv vurderer at have en sluttid på mere end 2½ time)

I skrivende stund er der 158 forhåndstilmeldte deltagere.

Herudover forventes det at mange tilmelder sig på selve dagen. I alt et sted mellem 250-300 deltagere.

Stemningen vil være i top. Der er medaljer til ALLE for gennemført løb, lodtrækningspræmier, vand og frugt.

Der vil være en løbsspeaker samt fotograf tilstede (billederne fra ruten vil være at finde på www.herninglober.dk efter løbet).

Og ikke mindst vil der være masser af liv, glæde, atmosfære og fællesskab som vi vist alle trænger til efter den lange corona nedlukning.