Herning

Motorweekend i MCH: Comeback i højeste gear

Foto: MCH/Theis Poulsen Photography.

Med foden på gaspedalen var der gensyn med action, fart og hidsige hestekræfter, da MCH Messecenter Herning og Jyske Bank Boxen i weekenden 4.-6. februar var omdannet til ét stort motormekka med Motorshow og Yamaha SuperCross & Freestyle Show på programmet. Her blev 30.736 besøgende fodret med store motoroplevelser.

Motorinteresserede i alle aldre valfartede i februars første weekend til MCH Messecenter Herning og Jyske Bank Boxen, der dannede ramme om en verden af to- og firhjulede oplevelser. Der var således gensyn med brølende motorer, hestekræfter og oktan, efter den traditionsrige motorweekend blev coronaaflyst i 2021.

Derfor var det da også en både glad og lettet arrangør, der søndag kunne gøre status på weekendens begivenheder:

– Efter en svær tid med stor uvished og en nødvendig aflysning i 2021 har det været fantastisk at kunne give små som store motorentusiaster en god oplevelse igen. Stemningen har været helt fantastisk, og vi er både stolte og glade for en velgennemført weekend i både messehallerne og i Jyske Bank Boxen, fortæller Lars Green, indehaver af ASP Event, der arrangerer såvel Motorshow som Yamaha SuperCross & Freestyle Show.

Købelystne besøgende begejstrede branchen

Køretøjer i alle afskygninger var rullet ind i MCH Messecenter Herning, og et væld af tempofyldte aktiviteter var på programmet, da 60.000 m2 inden- og udendørs messeområde bød på Motorshow.

For motorcykelbegejstrede var der rig mulighed for at udforske alle de nyeste modeller, store maskiner og vilde designs, og der blev både handlet og inspiceret:

– Udstillingen har været fantastisk godt besøgt, og vores medlemmer har haft en rigtig god messe og oplevet positiv travlhed. Der var stor glæde og tilfredshed at spore, og de besøgende har været både seriøse og meget købelystne. Lige nu er udfordringen i vores branche, at efterspørgslen er større end udbuddet. Alt i alt er vi og vores medlemmer meget tilfredse med messen, som vi helt afgjort gerne vil udstille på igen, fortæller Erik Blacha, der er formand for Motorcykel Importør Foreningen.

Show og sport fra øverste hylde

4.000 kubikmeter lerjord var kørt ind i Jyske Bank Boxen, der fredag og lørdag aften dannede kulisse om ræs og stunts til Yamaha SuperCross & Freestyle Show. Traditionen tro var tempoet højt og modet stort, da Europas bedste crosskørere dystede om titlen som ‘King of Herning’, mens de dygtige freestylekørere satte punktum med hårrejsende stunts.

– Såvel show som sport har været på allerhøjeste niveau, og euforien blandt tilskuerne har været tydelig at mærke. Det strømmer ind med positive tilkendegivelser fra publikum, der var med til at skabe en helt fantastisk atmosfære i Jyske Bank Boxen både fredag og lørdag, fortæller arrangør Lars Green.

Den franske forhåndsfavorit Cedric Soubeyras kunne lørdag aften lade sig hædre med den prestigefyldte titel som ‘King of Herning’ skarpt forfulgt af Calvin Fonvieille og Charles Lefrancois. Et spektakulært punktum for aftenen blev sat højt oppe under taget af Jyske Bank Boxen, hvor publikum kunne se de modige freestylekørere udføre vilde tricks.

Besøgstal

Yamaha SuperCross & Freestyle Show: 11.214

Motorshow: 19.522

Samlet: 30.736

Kommentarer