Magaxin

Sådan finder du det rette nytårsoutfit

Artiklen er sponsoreret

Hvad er det rette outfit at have på nytårsaften? Det er svært at sige, da det afhænger meget af, hvor vildt dit nytår bliver. Nogle ender i en brandert med at smide tøjet for efter midnat at rende mere eller mindre nøgne ned ad gaden med underdrengene som det eneste lag stof, der står mellem dem og en sigtelse for blufærdighedskrænkelse. Og andre vil komme nogenlunde sobert ind i det nye år.

Et casual nytårslook?

Lad os sige, at du ikke regner med, tøjet bliver væk i løbet af natten, og du derfor godt kan fyre nogle tusinde kr. af på et nytårsoutfit. Hvad skal du vælge? Igen: Tag højde for festen, du skal til. Hvis det bare er meningen, du skal mødes med vennerne hjemme i din lejlighed, kan du godt have et casual outfit bestående af en T-shirt, et par bukser og så lige en jakke, hvis I nu vælger at tage ned i byen.

Kan du bære et vildt look?

Til en fin fest er det oplagt at have en blazer på, men hvad med de vilde fester? Her vil valg af outfit komme meget an på dit personlige lune. Er du typen, der går all-out til mere farverige nytårsfester?

Nogle ekstroverte folk vælger et sjovt, kulørt outfit at have på nytårsaften, fx en hawaiiskjorte med et fjollet slips og lysende persiennebriller – altså et så-skal-der-sateme-festes-outfit. Ville du ikke føle dig tilpas i det? Klæd dig til en vild fest, som du ville klæde dig til en mild fest – vær præsentabel

Husk at holde varmen

Husk at selvom du føler dig varm, når du har fået lidt snaps indenbords, så kan kroppen stadigvæk fryse. Bliver det en del af din nytårsaften, at I går fra værtshus til værtshus og måske smutter en tur ned til havnen for at se fyrværkeriet, så hav noget varmt på. Så slipper du måske for at have ondt i halsen, når du vågner op engang hen på eftermiddagen 1. januar – at have tømmermænd er rigeligt.

Ikke alt ved dit nytårsoutfit behøver være nyt

Find en herretøjsforhandler, hvis du ønsker at forny garderoben op til nytårsfesten. Du behøver ikke møde op i noget, du aldrig har haft på før. Mange gange kan det være nok for at gøre et nyt indtryk på venner og bekendte, at du bare ændrer et par af de ting, du har på. Måske gør en blazer tricket.

Kommentarer